UN - Universal Language

 

Gabriel Ilie Fundația Comunitară Buzău

2.25% Complete
225 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
4
Donații

Asociația Kara Dog Search& Rescue va organiza 3 întâlniri cu cetățenii din județul Buzău:

două pentru a prezenta diferite tehnici și proceduri care pot fi învățate și practicate de oricine în situații de urgență și care pot crește considerabil șansele de supraviețuire, un exercițiu de simulare a unei situații de urgență / calamități în cadrul căruia se vor realiza activități de căutare / salvare cu câinii asociației. Participanții vor fi implicați direct în activitățile de căutare sub coordonarea echipei Kara Dog și a partenerilor din proiect, respectiv echipa CRUCEA ROȘIE - FILIALA BUZĂU și CRUCEA ROȘIE - Filiala ILFOV. Obiective  

Conștientizarea populației în legătură cu riscurile cauzate de un dezastru natural și importanța câinilor de căutare și salvare pentru a micșora timpul de intervenție și identificarea victimelor, ca și pentru a micșora considerabil procentul victimelor.    Educarea cetățenilor în lucrul cu câinii atât din punct de vedere profesional dar și personal.    Consolidarea modului de relaționare și intervenție între organismele care gestionează și au responsabiliati în domeniul situațiilor de urgență și identificarea celor mai bune soluții de lucru.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Comunitară Buzău este o organizație non-guvernamentală și non-profit care construiește contexte favorabile (fonduri, programe, evenimente) pentru ca resursele locale să se întâlnească cu inițiativele și să genereze astfel proiecte ce dezvoltă potențialul comunității buzoiene.

Asociația Kara Dog Search & Rescue desfășoară activități de creștere, îngrijire și instruire a câinilor utilitari, de căutare și salvare urbană și în mediu natural, de sub dărâmături și de sub avalanșe, precum și câini de companie și de însoțire pentru ajutorarea peroanelor cu dizabilități și aflate în nevoie.

Nu ești neaparăt un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poți face asta pe Galantom prin intermediul 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fun

 

4 Donații

felicitari si succes in continuare
31 May 2019
27 May 2019
22 May 2019
Mult succes!
22 May 2019