Gabriel Ilie - Fundația Comunitară Buzău

UN - Universal Language

225 RON Donatii stranse

Asociația Kara Dog Search& Rescue va organiza 3 întâlniri cu cetățenii din județul Buzău:

două pentru a prezenta diferite tehnici și proceduri care pot fi învățate și practicate de oricine în situații de urgență și care pot crește considerabil șansele de supraviețuire, un exercițiu de simulare a unei situații de urgență / calamități în cadrul căruia se vor realiza activități de căutare / salvare cu câinii asociației. Participanții vor fi implicați direct în activitățile de căutare sub coordonarea echipei Kara Dog și a partenerilor din proiect, respectiv echipa CRUCEA ROȘIE - FILIALA BUZĂU și CRUCEA ROȘIE - Filiala ILFOV. Obiective

Conștientizarea populației în legătură cu riscurile cauzate de un dezastru natural și importanța câinilor de căutare și salvare pentru a micșora timpul de intervenție și identificarea victimelor, ca și pentru a micșora considerabil procentul victimelor.    Educarea cetățenilor în lucrul cu câinii atât din punct de vedere profesional dar și personal.    Consolidarea modului de relaționare și intervenție între organismele care gestionează și au responsabiliati în domeniul situațiilor de urgență și identificarea celor mai bune soluții de lucru.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Dacă și tu ai visat ca Buzăul să se transforme într-un loc mai bun pentru tine, vecinii și copiii tăi, poate că a venit momentul să faci ceva ca să îndeplinești acest vis.

Cercul Donatorilor Buzau - UN - Universal Language

Asociația Kara Dog Search & Rescue desfășoară activități de creștere, îngrijire și instruire a câinilor utilitari, de căutare și salvare urbană și în mediu natural, de sub dărâmături și de sub avalanșe, precum și câini de companie și de însoțire pentru ajutorarea peroanelor cu dizabilități și aflate în nevoie.

felicitari si succes in continuare
31 mai 2019
27 mai 2019