Cercul Donatorilor Buzau - UN - Universal Language

Inițiatorii Universal Language au pornit de la premisele

1. Buzoienii și românii în general nu au cea mai bună pregătire sau exercițiu în ce privește comportamentul potrivit în situații de criză și urgență.

2. Necesitatea sprijinirii comunității și a instituțiilor publice care gestionează și au responsabilități în domeniul situațiilor de urgență.

3. Oportunitatea inițierii unui parteneriat cu comunitatea buzoiană, conștientizarea și dezvoltarea unor atitudini și aptitudini în acest domeniu.

În cadrul proiectului Universal Language, asociatia va organiza 3 întâlniri cu cetățenii din județul Buzău:

- două pentru a prezenta diferite tehnici și proceduri care pot fi învățate și practicate de oricine în situații de urgență și care pot crește considerabil șansele de supraviețuire,

- un exercițiu de simulare a unei situații de urgență / calamități în cadrul căruia se vor realiza activități de căutare / salvare cu câinii asociației. Participanții vor fi implicați direct în activitățile de căutare sub coordonarea echipei Kara Dog și a partenerilor din proiect, respectiv echipa CRUCEA ROȘIE - FILIALA BUZĂU și CRUCEA ROȘIE - Filiala ILFOV.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

4

Suma:

225 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

30 Day Fundraising Challenge ~ 2019

In beneficiul: Cercul Donatorilor Buzau - UN - Universal Language

Nu ești neaparăt un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

225 RON

Suma:

1

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

UN - Universal Language

Asociația Kara Dog Search& Rescue va organiza 3 întâlniri cu cetățenii din județul Buzău: două pentru a prezenta diferite tehnici și proc

10,000 RON Target
225 RON Suma
4 Donatii
2.25% Complete