Fundația Comunitară Buzău

Fundația Comunitară Buzău

Cercul Donatorilor Buzau - UN - Universal Language

Status: Finantat

Asociația Kara Dog Search & Rescue desfășoară activități de creștere, îngrijire și instruire a câinilor utilitari, de căutare și salvare urbană și în mediu natural, de sub dărâmături și de sub avalanșe, precum și câini de companie și de însoțire pentru ajutorarea peroanelor cu dizabilități și aflate în nevoie.

[ Show more ]

225 RON

Sumă:

1

Galantomi:

4

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Inițiatorii Universal Language au pornit de la premisele

1. Buzoienii și românii în general nu au cea mai bună pregătire sau exercițiu în ce privește comportamentul potrivit în situații de criză și urgență.

2. Necesitatea sprijinirii comunității și a instituțiilor publice care gestionează și au responsabilități în domeniul situațiilor de urgență.

3. Oportunitatea inițierii unui parteneriat cu comunitatea buzoiană, conștientizarea și dezvoltarea unor atitudini și aptitudini în acest domeniu.

În cadrul proiectului Universal Language, asociatia va organiza 3 întâlniri cu cetățenii din județul Buzău:

- două pentru a prezenta diferite tehnici și proceduri care pot fi învățate și practicate de oricine în situații de urgență și care pot crește considerabil șansele de supraviețuire,

- un exercițiu de simulare a unei situații de urgență / calamități în cadrul căruia se vor realiza activități de căutare / salvare cu câinii asociației. Participanții vor fi implicați direct în activitățile de căutare sub coordonarea echipei Kara Dog și a partenerilor din proiect, respectiv echipa CRUCEA ROȘIE - FILIALA BUZĂU și CRUCEA ROȘIE - Filiala ILFOV.