Mihaela Constantinescu - Fundația Comunitară Buzău

DOC ROADS

480 RON Donatii stranse
4,8% Complete
10,000 RON Target
6 Donatii

 

Atelierul de film documentar DOCROADS Romania 2019 este un proiect dedicat tinerilor realizatori de film interesați de filmul documentar. DOCROADS este un workshop de proiecte de documentare creative și o inițiativă de training destinată tinerilor profesioniști din domeniul audio-vizual. Înființat în 2013, până în prezent, DOCROADS a fost realizat în Europa (Grecia și Germania) și în Asia (China). Pentru prima dată, DOCROADS va fi organizat în România, la Buzău, în colaborare cu organizatorul (DOCRoads International și 2KFilms – Grecia), dar și cu University of the Aegean (Grecia). Atelierul are ca țintă dezvoltarea instrumentelor narative, de imagine și accentul pe potențialul de coproducții internaționale.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Comunitară Buzău

Dacă și tu ai visat ca Buzăul să se transforme într-un loc mai bun pentru tine, vecinii și copiii tăi, poate că a venit momentul să faci ceva ca să îndeplinești acest vis. 

Cercul Donatorilor Buzau - Doc Roads

Atelierul de film documentar DOCROADS Romania 2019 este un proiect dedicat tinerilor realizatori de film interesați de filmul documentar. DOCROADS este un workshop de proiecte de documentare creative și o inițiativă de training destinată tinerilor profesioniști din domeniul audio-vizual. 

 

6 Donatii

24 iun 2019
Felicitări!
21 iun 2019
multa bafta!
11 iun 2019
bravo si succes in continuare
31 mai 2019
25 mai 2019
22 mai 2019