Mihaela Constantinescu - Fundația Comunitară Buzău

DOC ROADS

480 RON Donatii stranse
4.8% Complete
10,000 RON Target
6 Donatii

 

Atelierul de film documentar DOCROADS Romania 2019 este un proiect dedicat tinerilor realizatori de film interesați de filmul documentar. DOCROADS este un workshop de proiecte de documentare creative și o inițiativă de training destinată tinerilor profesioniști din domeniul audio-vizual. Înființat în 2013, până în prezent, DOCROADS a fost realizat în Europa (Grecia și Germania) și în Asia (China). Pentru prima dată, DOCROADS va fi organizat în România, la Buzău, în colaborare cu organizatorul (DOCRoads International și 2KFilms – Grecia), dar și cu University of the Aegean (Grecia). Atelierul are ca țintă dezvoltarea instrumentelor narative, de imagine și accentul pe potențialul de coproducții internaționale.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Comunitară Buzău

Dacă și tu ai visat ca Buzăul să se transforme într-un loc mai bun pentru tine, vecinii și copiii tăi, poate că a venit momentul să faci ceva ca să îndeplinești acest vis. 

Cercul Donatorilor Buzau - Doc Roads

Atelierul de film documentar DOCROADS Romania 2019 este un proiect dedicat tinerilor realizatori de film interesați de filmul documentar. DOCROADS este un workshop de proiecte de documentare creative și o inițiativă de training destinată tinerilor profesioniști din domeniul audio-vizual. 

 

30 Day Fundraising Challenge ~ 2019

Nu ești neaparăt un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria campanie d

6 Donatii

24 Jun 2019
Felicitări!
21 Jun 2019
multa bafta!
11 Jun 2019
bravo si succes in continuare
31 May 2019
25 May 2019
22 May 2019