Mihaela Constantinescu - Fundația Comunitară Buzău

DOC ROADS

480 RON Donatii stranse
4,8% Complete

Atelierul de film documentar DOCROADS Romania 2019 este un proiect dedicat tinerilor realizatori de film interesați de filmul documentar. DOCROADS este un workshop de proiecte de documentare creative și o inițiativă de training destinată tinerilor profesioniști din domeniul audio-vizual. Înființat în 2013, până în prezent, DOCROADS a fost realizat în Europa (Grecia și Germania) și în Asia (China). Pentru prima dată, DOCROADS va fi organizat în România, la Buzău, în colaborare cu organizatorul (DOCRoads International și 2KFilms – Grecia), dar și cu University of the Aegean (Grecia). Atelierul are ca țintă dezvoltarea instrumentelor narative, de imagine și accentul pe potențialul de coproducții internaționale.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Dacă și tu ai visat ca Buzăul să se transforme într-un loc mai bun pentru tine, vecinii și copiii tăi, poate că a venit momentul să faci ceva ca să îndeplinești acest vis.

Cercul Donatorilor Buzau - Doc Roads

24 iun 2019
Felicitări!
21 iun 2019