Cercul Donatorilor Buzau - Doc Roads

DOCROADS România se adresează tinerilor realizatori de film din Europa (regizori, producători, editori, directori de imagine) cu un minim de experiență în domeniul audiovizual, care doresc să câștige experiență în industria internațională de film documentar.

La finalul primei ediții a DOCROADS România, cei 20 de participanți (+3 bursieri din Buzău) vor avea cunoștințe de: - Teoria filmului documentar - Structuri narative - Structuri vizuale - Viziunea regizorală - Realizarea unei prezentări a proiectului – pitching la nivel internațional - Preproducție, producție și postroducție de film documentar - Marketing și comunicare de film - Lucrul în echipă pentru co-producții internaționale 5 dintre cei 20 de participanți vor fi selectați pentru a face parte din echipa de producție a proiectului de film documentar ”Înconjurul lumii în opinci” (titlu în lucru) – un film ce va spune povestea lui Dumitru Dan, primul globetrotter român care, la începutul secolului trecut, fiind student la Paris la Facultatea de geografie, a făcut înconjurul lumii pe jos, parcurgând 100.000 de kilometri in 6 ani, în costum popular şi opinci reuşind să fie deopotrivă şi ambasador al culturii româneşti în străinătate. Filmul va fi o coproducție România-Grecia-Germania.

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

30 Day Fundraising Challenge ~ 2019

In beneficiul: Cercul Donatorilor Buzau - Doc Roads

Nu ești neaparăt un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

DOC ROADS

Atelierul de film documentar DOCROADS Romania 2019 este un proiect dedicat tinerilor realizatori de film interesați de filmul documentar. DOCROADS es

480 RON Suma