Susține Fundația Comunitară Buzău

Buzău e un județ bogat. Patrimoniu, natură, gastronomie, tradiții, toate se regăsesc din belșug aici. Și totuși, buzoienii nu se simt bogați. Stagnarea industrială și economică au încetinit evoluția comunității, iar schimbările sociale i-au făcut pe oameni să-și piardă încrederea. Dar noi credem că județul nostru are suficiente resurse pentru ca cei 430.000 de locuitori, strânși între munții, dealurile și câmpiile sale, să trăiască într-o comunitate puternică, generoasă și să aibă parte de un viitor mai bun.

Aceste resurse se găsesc printre noi, ele sunt formate din oameni cu idei, buzoieni care-și iubesc județul, care țin la cartierele și străzile unde au copilărit și care vor ca locul să-și recapete încrederea. Dar pentru ca aceștia să-și ajute comunitatea, trebuie mai întâi să fie ascultați și apoi ajutați.

Credem că schimbarea în bine vine din interiorul comunității. Iar pentru ca ideile să prindă contur și pentru ca buzoienii să-și recapete încrederea în propriul lor județ, ne-am propus să strângem fonduri pentru proiectele și activitatea Fundației Comunitare Buzău.

Evenimente fundraising

In beneficiul: Susține Fundația Comunitară Buzău

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi.

Îmi donez ziua de naștere pentru Fundația Comunitară Buzău

Dragi prieteni, pentru mine se apropie acel moment al anului în care mă gândesc cât de minunat este să devii personajul principal pentru o zi. Es