Fundația Comunitară Buzău

Fundația Comunitară Buzău

Susține Fundația Comunitară Buzău

Status: Fundraising

Credem că schimbarea în bine vine din interiorul comunității. Pentru ca ideile să prindă contur și pentru ca buzoienii să-și recapete încrederea în propriul lor județ, strângem fonduri pentru proiectele și activitatea Fundației Comunitare Buzău. 

[ Show more ]
3.67% Complete

1,835 RON

Sumă:

2

Galantomi:

15

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Buzău e un județ bogat. Patrimoniu, natură, gastronomie, tradiții, toate se regăsesc din belșug aici. Și totuși, buzoienii nu se simt bogați. Stagnarea industrială și economică au încetinit evoluția comunității, iar schimbările sociale i-au făcut pe oameni să-și piardă încrederea. Dar noi credem că județul nostru are suficiente resurse pentru ca cei 430.000 de locuitori, strânși între munții, dealurile și câmpiile sale, să trăiască într-o comunitate puternică, generoasă și să aibă parte de un viitor mai bun.

Aceste resurse se găsesc printre noi, ele sunt formate din oameni cu idei, buzoieni care-și iubesc județul, care țin la cartierele și străzile unde au copilărit și care vor ca locul să-și recapete încrederea. Dar pentru ca aceștia să-și ajute comunitatea, trebuie mai întâi să fie ascultați și apoi ajutați.

Credem că schimbarea în bine vine din interiorul comunității. Iar pentru ca ideile să prindă contur și pentru ca buzoienii să-și recapete încrederea în propriul lor județ, ne-am propus să strângem fonduri care să completeze bugetul necesar pentru susținerea gestionari proiectelor și activitatea Fundației Comunitare Buzău.

Nevoia estimata este de 10.000 de EUR anual, care se adaugă la alte surse de finanțare din granturi.