Fondul de burse ”Împlinim visuri”

Credem cu tărie că viitorul unei țări depinde de calitatea educației și de conștientizarea importanței acesteia încă de la cele mai mici vârste. În județul Buzău sunt mulți copii talentați al căror potențial maxim nu poate fi atins din cauza lipsei de resurse financiare astfel încât, fără un sprijin exterior, mulți dintre elevi sau familiile acestora nu îndrăznesc să viseze spre performanță.

Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Buzău dorește ca prin acest program să susțină elevii talentați să își urmeze studiile, fie ele liceale, universitare sau de specialitate.

Vom sprijini 10 copii proveniți din medii defavorizate, dar care, prin rezultatele lor,  ne dau încredere că odată ajunși mari, vor contribui la îmbunătățirea calității vieții comunității.

De asemenea, prin acest program dorim să creăm în jurul bursierilor o comunitate de oameni care să îi sprijine, să îi sfătuiască și să le ofere încrederea și entuziasmul de a merge către cele mai înalte ținte.

Bugetul total - 20.000 lei.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

13

Suma:

4,555 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Galantom din prima zi ~ 2019

In beneficiul: Fondul de burse ”Împlinim visuri”

Fiecare om se naste un OM bun, adica un GALANTOM :).

4,055 RON

Suma:

1

Galantomi:
12 Donatii
22 Sep 2018

Istrița Escape ~ 2018

In beneficiul: Fondul de burse ”Împlinim visuri”

Istrița Escape III este singurul maraton de trail-running din județul Buzău, o competiție care oferă participanților un traseu complex și echilibrat, potrivit atât pentru cei experimentați în alergări montane, cât și pentru începători în trail running sau sportivi consacrați ai altor sporturi outdoor care vor să își extindă orizonturile competiționale.

500 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

Împlinim visuri pentru copii proveniți din medii defavorizate

Ne pregătim pentru petrecerea de botez a micuței Mara din 20 iulie (sambata). Am reușit să-i oferim Marei multe lucruri de care deja se bucură

3,000 RON Target
4,055 RON Suma
12 Donatii
100% Complete