Fundația Comunitară Buzău

Fundația Comunitară Buzău

Caravana de Debate

Status: Fundraising

Caravana de Debate oferă ateliere, caravane și competiții de debate în școlile și liceele din județul Buzău.

CONTRIBUIE ȘI TU LA CONTINUAREA ACESTUI PROIECT!

Fiecare donație este importantă pentru organizarea următoarelor caravane de debate!

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiectul Caravana de Debate inițiat de prof. Raluca Boboc, de la C.N. Mihai Eminescu, Buzău, finanțat prin Cercul de Donatori Buzău ediția a patra organizat de Fundația Comunitară Buzău oferă ateliere de training de debate pentru elevi și profesori, caravane și competiții de debate în școlile și liceele din județul Buzău.

Mai exact, proiectul a constat în

1f44d.pngateliere de training pentru elevi și profesori

1f44d.png3 Caravane de Debate: la C.N. Alexandru Vlahuță din  Rm. Sărat, la C.N. Mihai Eminescu din Buzău si la Liceul Teoretic Nicolae Iorga din Nehoiu

1f44d.png1 competiție judeteana de debate.

Obiectivele proiectului privind numărul de beneficiari au fost atinse: au participat

1f44d.png 40 de elevi și 23 de voluntari, în cadrul Caravanei din Buzău

1f44d.png 40 de elevi și 23 de voluntari, în cadrul Caravanei din Rm. Sărat

1f44d.png 42 elevi și 16 voluntari, în cadrul Caravanei de la Nehoiu.

1f44d.png au fost implicați 10 profesori specialisti

1f44d.png au participat 11 profesori noi, interesați de a organiza un club de debate cu metode deliberative la Liceul Tehnic din Buzău.

 

Impactul proiectului a fost atins: 1 profesor care a participat cu o echipa de 4 elevi in competiție își propune înființarea unui club de debate la Colegiul Tehnic din Buzău.

 

Reprezentantul proiectului, prof. Raluca Boboc, de la C.N. Mihai Eminescu, Buzău, a reușit să mobilizeze un număr impresionant de elevi și profesori în jurul acestor Caravanelor de Debate și a reușit sa inspire si alți profesori să replice acest model de proiect.

 

Pagina de facebook a proiectului pot fi urmărite activitățile proiectului: Caravana de debate 

 

Proiectul Caravana de Debate a fost finanțat prin Cercul de Donatori Buzău cu 17 190 RON prin evenimentul de crowdfunding Cercul de Donatori Buzău, ediția a patra, organizat de Fundația Comunitară Buzău în decembrie 2022. Cercul de Donatori este un mecanism de strângere de fonduri care face parte din rețeaua națională TFN România, o inițiativă a Fundației Comunitare Buzău cu sprijinul The Funding Network, susținut în Buzău de localnici care iubesc comunitatea buzoiană și cred în schimbările aduse de implicarea socială a fiecăruia. În competiție s-au înscris 7 proiecte iar în urma jurizării au fost selectate 3 proiecte care să participe la Cercul de Donatori Buzău. Acestea sunt, în ordine alfabetică: Caravana de debate, Filipteka și RadioRețeaua de Urgență. La Cercul de Donatori Buzău ediția a patra au participat 100 de persoane care au donat peste 53 000 lei pentru cele 3 proiecte, în 2 ore și 30 de minute.

 

În cadrul evenimentului Cercul de Donatori Buzău ediția a patra, din 8 decembrie 2022, fiecare reprezentant și-a prezentat proiectul în fața publicului, într-un interval de maxim 6 minute. Fiecare proiect a avut un ambasador care a avut la rândul său 3 minute în care să își motiveze sprijinul pentru acel proiect și să motiveze donatorii să investească în el, donând. Un rezumat video al evenimentului poate fi urmărit aici: Cercul de Donatori Buzău ediția a patra