Cercul Donatorilor Buzau - Tandemo

Inițiatorii Tandemo au pornit de la premisele

1. Există o distanță din ce în ce mai mare între viteză cu care se schimbă lumea din afară școlii și școală, cu impact puternic și în timp real asupra dinamicii pieței forței de muncă

2. Există interes și preocupare din ce în ce mai mare ale unor comunități largi din țară și din diaspora (în special științifice/ tehnologie/ activism/ mediu) pentru educație.

3. Există o sensibilitate mare a generației tinere pentru conținuturi video, dinamice, pentru activism, voluntariat și soluții de tip disruptiv.

Tandemo va intermedia întâlniri/intervenții în școli între elevi și oameni cu idei și resurse valoroase din afara spațiului școlar. Invitații pot fi din zona de tehnologie, inovație sau antreprenoriat, dar și zone de conținuturi care se abordează foarte rar/sau deloc în școală în România. De exemplu domenii precum migrație, big data, securitate cibernetică, drone sau intervenții umanitare au interdependente cu domeniile teoretice studiate de tineri în școli, iar prezența lor în școli (prin intervenții live ale invitaților prin skype) ar aduce un suflu proaspăt și ar crea o percepție mai realistă asupra rostului cunoașterii și învățării. Modelul se regăsește în platforma educațională Skype in the classroom.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

26

Suma:

4,235 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Cercul Donatorilor Buzau - Tandemo

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.

4,235 RON

Suma:

1

Galantomi:
26 Donatii

Pagini fundraising

Tandemo

Tandemo va intermedia întâlniri/intervenții în școli între elevi și oameni cu idei și resurse valoroase din afara spațiului școlar. Invitaț

10,000 RON Target
4,235 RON Suma
26 Donatii
42,35% Complete