Projects

Pass the Voice este un concept Autism Voice dedicat părinților, cu scopul de a transfera familiilor toate resursele necesare recuperării copiilor cu autism.

3,655 RON Raised:
35 Donations:
1 Supporters:

Vom sprijini 10 copii proveniți din medii defavorizate, dar care, prin rezultatele lor,  ne dau încredere că odată ajunși mari, vor contribui la îmbunătățirea calității vieții comunității.

4,555 RON Raised:
13 Donations:
1 Supporters:

Intenția noastră este să amenajăm un spațiu de învățare complementar și creativ. Spațiul va fi destinat în primul rând repetițiilor de teatru; de asemenea, în sala respectivă se vor putea juca piese de teatru pentru un public de 25-30 de persoane. Dotările sălii vor permite și realizarea de filmări (scurtmetraje), de montaj video și de ateliere de film. Nu în ultimul rând, sala va putea servi, prin dotările menționate, la repetiții pentru public speaking și la desfășurarea de concursuri în acest domeniu.

2,040 RON Raised:
11 Donations:
1 Supporters:

Împreună putem să oferim siguranţa unei vieţi intrauterine şi un start fizic şi psihic mai sănătos  în viaţă copiilor buzoieni, printr-o instruire, informare şi educare adecvată a părinţilor lor. Moaşa (midwife=femeia de lângă femeie) în mijlocul comunităţii buzoiene va învăţa femeile şi partenerii lor să perceapă sarcina şi naşterea ca pe nişte evenimente naturale de viaţă şi le va instrui astfel încât să le parcurgă firesc, fără frica durerilor de naştere şi teama de ineditul poziţiei de proaspeţi părinţi.

1,113 RON Raised:
11 Donations:
1 Supporters:

Râul Bâsca Mare este amenințat cu distrugerea totală de un proiect de aducțiune derulat de Hidroelectrica SA. În urma acestui proiect de aducțiune, tot debitul acestui râu o să dispară, afectând iremediabil un habitat natural Natura 2000 și 4 specii de pești protejate la nivel European.

15,221 RON Raised:
72 Donations:

480 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:

Tandemo va fi o aplicatie care va intermedia întâlniri/intervenții în școli între elevi și oameni cu idei și resurse valoroase din afara spațiului școlar. Invitații pot fi din zona de tehnologie, inovație sau antreprenoriat, dar și zone de conținuturi care se abordează foarte rar/sau deloc în școală în România.

4,235 RON Raised:
26 Donations:
1 Supporters:

Asociația Kara Dog Search & Rescue desfășoară activități de creștere, îngrijire și instruire a câinilor utilitari, de căutare și salvare urbană și în mediu natural, de sub dărâmături și de sub avalanșe, precum și câini de companie și de însoțire pentru ajutorarea peroanelor cu dizabilități și aflate în nevoie.

225 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:

Credem că schimbarea în bine vine din interiorul comunității. Iar pentru ca ideile să prindă contur și pentru ca buzoienii să-și recapete încrederea în propriul lor județ, ne-am propus să strângem fonduri pentru proiectele și activitatea Fundației Comunitare Buzău.

1,825 RON Raised:
14 Donations:
1 Supporters:

Împreună, putem construi un spațiu cum nu mai e altul în România. Putem afla mai multe despre Pământ, despre Mediu, despre schimbările care au avut loc în istoria de mii de milioane de ani a planetei și putem monitoriza schimbările care au loc chiar acum, în jurul nostru.

3,790 RON Raised:
41 Donations:
1 Supporters:

Credem că schimbarea în bine vine din interiorul comunității. Pentru ca ideile să prindă contur și pentru ca buzoienii să-și recapete încrederea în propriul lor județ, vrem să înființăm Fundația Comunitară Buzău.

8,614 RON Raised:
41 Donations: