Proiecte

Vom sprijini 10 copii proveniți din medii defavorizate, dar care, prin rezultatele lor,  ne dau încredere că odată ajunși mari, vor contribui la îmbunătățirea calității vieții comunității.

2,108 RON Suma:
6 Donatii:

480 RON Suma:
6 Donatii:
1 Galantomi:

Tandemo va fi o aplicatie care va intermedia întâlniri/intervenții în școli între elevi și oameni cu idei și resurse valoroase din afara spațiului școlar. Invitații pot fi din zona de tehnologie, inovație sau antreprenoriat, dar și zone de conținuturi care se abordează foarte rar/sau deloc în școală în România.

3,610 RON Suma:
21 Donatii:
1 Galantomi:

Asociația Kara Dog Search & Rescue desfășoară activități de creștere, îngrijire și instruire a câinilor utilitari, de căutare și salvare urbană și în mediu natural, de sub dărâmături și de sub avalanșe, precum și câini de companie și de însoțire pentru ajutorarea peroanelor cu dizabilități și aflate în nevoie.

225 RON Suma:
4 Donatii:
1 Galantomi:

Împreună, putem construi un spațiu cum nu mai e altul în România. Putem afla mai multe despre Pământ, despre Mediu, despre schimbările care au avut loc în istoria de mii de milioane de ani a planetei și putem monitoriza schimbările care au loc chiar acum, în jurul nostru.

3,790 RON Suma:
41 Donatii:
1 Galantomi:

Credem că schimbarea în bine vine din interiorul comunității. Pentru ca ideile să prindă contur și pentru ca buzoienii să-și recapete încrederea în propriul lor județ, vrem să înființăm Fundația Comunitară Buzău.

8,614 RON Suma:
41 Donatii: