DOC ROADS

Sumă strânsă
Target
Donații

Atelierul de film documentar DOCROADS Romania 2019 este un proiect dedicat tinerilor realizatori de film interesați de filmul documentar. DOCROADS este un workshop de proiecte de documentare creative și o inițiativă de training destinată tinerilor profesioniști din domeniul audio-vizual. Înființat în 2013, până în prezent, DOCROADS a fost realizat în Europa (Grecia și Germania) și în Asia (China). Pentru prima dată, DOCROADS va fi organizat în România, la Buzău, în colaborare cu organizatorul (DOCRoads International și 2KFilms – Grecia), dar și cu University of the Aegean (Grecia). Atelierul are ca țintă dezvoltarea instrumentelor narative, de imagine și accentul pe potențialul de coproducții internaționale.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Comunitară Buzău este o organizație non-guvernamentală și non-profit care construiește contexte favorabile (fonduri, programe, evenimente) pentru ca resursele locale să se întâlnească cu inițiativele și să genereze astfel proiecte ce dezvoltă potențialul comunității buzoiene.

Nu ești neaparăt un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poți face asta pe Galantom prin intermediul 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fun

6 Donații

24 Jun 2019
Felicitări!