Cercul de Donatori Buzău - Salvați Bâsca Mare @ Binele Invinge ~ 2019

Nu ești neaparăt un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Poți face asta pe Galantom prin intermediul 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fundraising în comunitatea ta și să faci eforturi asumate pentru a-ți atinge targetul propus pe o perioadă de maxim 30 de zile. Iar, dacă la sfâriștul celor 30 de zile nu vei reuși să strângi suma propusă, îți asumi să donezi tu diferenșa pentru completarea acesteia.

Vă așteptăm cu campaniile voastre de fundraising care să pastreze principul fundraisingului voluntar individual și noi abia așteptam să le implementăm pe Galantom.

Binele invinge!

Salvați Bâsca Mare

Ultimile informații (data 17.12.2019): Am lansat aceasta campanie de donații cu dorința de a strânge suma de 12.000 lei. În data de 16.12.2019 am