Cercul de Donatori Buzău - Salvați Bâsca Mare @ Binele Invinge ~ 2019

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.

Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge. Provocarea ta va fi sa implementezi o campanie de fundraising in comunitatea ta si sa faci eforturi asumate pentru a-ti atinge targetul propus pe o perioada de maxim 30 de zile. Iar, daca la sfaristul celor 30 de zile nu vei reusi sa strangi suma propusa, iti asumi sa donezi tu diferenta pentru completarea acesteia.

Vă așteptam cu campaniile voastre de fundraising care sa pastreze principul fundraisingului voluntar individual și noi abia așteptam să le implementam pe Galantom.

Binele invinge!

Salvați Bâsca Mare

Ultimile informații (data 17.12.2019): Am lansat aceasta campanie de donații cu dorința de a strânge suma de 12.000 lei. În data de 16.12.2019 am