Fundraising events

Benefiting:: Cercul de Donatori Buzău - Salvați Bâsca Mare

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.

72 Donations

Benefiting:: Cercul de Donatori Buzău - Caravana cu moașe

Caravana cu Moașe este un proiect inițiat și susținut de Asociația Moașelor Independente (AMI). Proiectul își propune ca activitate principal

11 Donations

Benefiting:: Cercul de Donatori Buzău - ART 3,14

Proiectul nostru este parte dintr-o viziune mai amplă a școlii de la Hasdeu asupra relației pe care o construiește cu întreaga comunitate buzoian

11 Donations

Benefiting:: "Pass the voice" la Buzau

Atena Clasic (autentic) Marathon este o cursă anuală de maraton pe șosea care se desfășoară la Atena, Grecia, în mod normal la începutul lunii noiembrie. Cursa a atras 43.000 de concurenți în 2015, dintre care 16.000 au fost pentru cei 42.195 km parcurs, ambele numere fiind un record permanent pentru eveniment. Restul alergătorilor au concurat în cursele concurente de 5 și 10 kilometri și concursul de curse.

35 Donations

Benefiting:: Cercul Donatorilor Buzau - UN - Universal Language

4 Donations

Benefiting:: Cercul Donatorilor Buzau - Tandemo

26 Donations

Benefiting:: Cercul Donatorilor Buzau - Doc Roads

6 Donations

Benefiting:: Fondul de burse ”Împlinim visuri”

Fiecare om se naste un OM bun, adica un GALANTOM :).

12 Donations

Benefiting:: Susține Fundația Comunitară Buzău

14 Donations

Benefiting:: Susține înființarea Fundației Comunitare Buzău!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

5 Donations

Benefiting:: Centrul Educație de Senzație

Ce se poate întâmpla cu o școală istorică din anul 1784? A) Poate deveni o ruină. B) Poate fi demolată și în locul ei se poate construi altce

27 Donations

Benefiting:: Centrul Educație de Senzație

Istrița Escape III este singurul maraton de trail-running din județul Buzău, o competiție care oferă participanților un traseu complex și echilibrat, potrivit atât pentru cei experimentați în alergări montane, cât și pentru începători în trail running sau sportivi consacrați ai altor sporturi outdoor care vor să își extindă orizonturile competiționale.

14 Donations

Benefiting:: Fondul de burse ”Împlinim visuri”

1 Donations

Benefiting:: Susține înființarea Fundației Comunitare Buzău!

36 Donations