Susține înființarea Fundației Comunitare Buzău!

Buzău e un județ bogat. Patrimoniu, natură, gastronomie, tradiții, toate se regăsesc din belșug aici. Și totuși, buzoienii nu se simt bogați. Stagnarea industrială și economică au încetinit evoluția comunității, iar schimbările sociale i-au făcut pe oameni să-și piardă încrederea. Dar noi credem că județul nostru are suficiente resurse pentru ca cei 430.000 de locuitori, strânși între munții, dealurile și câmpiile sale, să trăiască într-o comunitate puternică, generoasă și să aibă parte de un viitor mai bun.

Aceste resurse se găsesc printre noi, ele sunt formate din oameni cu idei, buzoieni care-și iubesc județul, care țin la cartierele și străzile unde au copilărit și care vor ca locul să-și recapete încrederea. Dar pentru ca aceștia să-și ajute comunitatea, trebuie mai întâi să fie ascultați și apoi ajutați.

Credem că schimbarea în bine vine din interiorul comunității. Pentru ca ideile să prindă contur și pentru ca buzoienii să-și recapete încrederea în propriul lor județ, vrem să înființăm Fundația Comunitară Buzău. În spatele acestei idei suntem zece oameni născuți și crescuți aici. Ne-am unit într-un grup de inițiativă, iar cu ajutorul vostru putem pune următoarele cărămizi la temelia Fundației și, mai ales, la reclădirea spiritului comunitar al Buzăului.

Evenimentele pe care le organizăm sau cu care ne parteneriem au scopul de a strânge fonduri pentru înființarea Fundației Comunitare Buzău. Bugetul este de 100.000 lei.

Evenimente fundraising

In beneficiul: Susține înființarea Fundației Comunitare Buzău!

Istrița Escape III este singurul maraton de trail-running din județul Buzău, o competiție care oferă participanților un traseu complex și echilibrat, potrivit atât pentru cei experimentați în alergări montane, cât și pentru începători în trail running sau sportivi consacrați ai altor sporturi outdoor care vor să își extindă orizonturile competiționale.

De la cei doi prieteni ai mei care au murit in Colectiv am ramas cu realizarea ca viata-i tare scurta si trebuie sa o dramuiesc bine investind timpul

Era imposibil să nu mă alătur unor oameni în ale căror principii și valori cred și eu, care, zi de zi, provoacă status - quo-ul acestei țări